Jeg er eksamineret ADHD coach, Life coach samt Business coach.
Mine coaching kompentencer er til dels skabt ved uddannelse fra Manning Inspire, en ICF godkendt uddannelse på højeste niveau samt hos Rønnau med speciale i ADHD.

Siden 01 april 2013 har min konsultation haft adresse i København på Virumgade 7-9, 2830 Virum. Det er her, at jeg modtager dig hvis det skal foregå hos mig. Efter specielle aftaler kommer jeg også rundt i landet. Jeg har haft klienter siden 2010.

Jeg tilbyder blandt andet ADHD coaching og Life coaching samt Business coaching Du kan læse mere detaljeret om hvad jeg kan tilbyde under menuen ydelser.

 

Min vej mod et arbejdsliv som coach har ikke været snorlige. Men omvejene og de udfordringer, jeg har mødt i mit personlige liv, er i dag uundværlige erfaringer i min hverdag som coach.

I dag er jeg gift, har to børn og bor i Birkerød.

I mit liv har jeg set meget, mødt interessante mennesker og prøvet mig selv af i forskellige brancher. Jeg har boet både i Sydamerika, Spanien og USA.

En salgsuddannelse hos en af verdens største IT virksomheder åbnede mine øjne for, hvor tilfredsstillende det kan være at stræbe imod sine mål – og nå dem.

Men jeg har været vidt omkring i mit arbejds liv. Jeg har blandt andet arbejdet som salgschef, skraldemand, handicaphjælper, AKT coach for unge med særlige udfordringer og meget mere. Jeg har også forsøgt at starte et flyselskab i Danmark.

Efter et tidligere ægteskab med en sydamerikansk delfintræner har jeg i mange år drømt om mit eget delfinarium i Danmark. ( Man kan vel altid drømme lidt )

Også personlige kriser har ændret mit syn på livet. Jeg har gennemlevet sorgen efter dødsfald, og min egen ADHD-diagnose har gjort det nødvendigt for mig at arbejde ekstra hårdt for at få den struktur i hverdagen, der gør det muligt at nå personlige mål.


Men
sorger og udfordringer tærer ikke kun – de skaber også selvindsigt. Visheden om, at intet menneske har ubegrænset tid til sin rådighed, gør det lettere at tage beslutningen om at påbegynde rejsen mod sine livsmål.

I dag ved jeg, at den vigtigste rejse, et menneske kan vælge at drage ud på, er rejsen mod sit eget jeg.

Denne indsigt var ikke bare en åbenbaring for mig – den fik mig også til at påbegynde en uddannelse til certificeret coach.

I dag kan jeg ikke forestille mig noget mere spændende end at være ved din side, når du tager de første skridt på vej mod det mål, du har sat dig – uanset om målet er at genfinde balancen ved at sidde under et træ eller etablere egen virksomhed og en stor børnefamilie.

Kontakt mig for at bestille tid eller hvis du skulle have spørgsmål til hvad jeg kan hjælpe dig med.

Du kan læse nogle af mine klienters erfaringer ved ADHD coaching eller Life coaching ved at klikke her.

Ønsker du lidt flere detaljer om mit tidligere arbejdsliv kan du se det ved at klikke her.

Har du spørgsmål eller ønsker du blot at komme igang med en snak om hvad jeg kan gøre for dig så kontakt mig her.

Læs mere om ADHD coaching

Læs mere om Life coaching

Læs mere om Business trivsel coaching

Gode hilsner
Peter Friedberg
Coaching til personlig succes 

02/06/2013 Peter Friedberg