Life coaching

– til helhed og harmoni

 

Life coaching er et tilbud til dig, der drømmer om større harmoni og helhed i tilværelsen for dig og dine nærmeste.

 Lykkefølelse opnås, når man kender sig selv godt nok til at sætte sig realistiske livsmål – og nå dem.

 Mit navn er Peter Friedberg.

Som eksamineret life coach og ADHD coach er jeg uddannet til at være din rejseguide, når du drager af sted på rejsen mod dine livsmål.

Din rejse begynder, når du tager beslutningen om, at du vil have forandring NU.

Du står stærkere med en indfølende og erfaren life coach som ledsager, når forhindringer spærrer din vej til de mål, du selv har sat dig.

Du er din egen rejses mål. Det er kun dig, der kan finde frem til det, du skal stræbe efter, for at opnå harmoni i tilværelsen.

Men som din life coach hjælper jeg dig hele vejen til dit mål.

 Jeg har konsultation på Virumgade 7-9, Virum, København. Du er altid velkommen til at kontakte mig for at bestille tid eller høre mere om life coaching.


Kan life coaching forvandle dit liv?

 Er du lykkelig?

 Det er et svært spørgsmål. Så lad mig spørge på en lidt anden måde: Er du glad for dit liv? Trives du i dit familieliv, på jobbet og i fritiden?

Sætter du energi ind på at ændre de ting, du ikke er helt tilfreds med? Eller bliver din tid brugt på ting, der egentlig ikke har betydning for dig?

 Testen Livshjulet giver et overblik over, om du bruger din tid og dine kræfter på den måde, der giver dig størst mulig lykke. Hvis det ikke er tilfældet, er life coaching nok noget for dig.

Prøv testen Livshjulet – og find ud af, om life coaching kan ændre dit liv til det bedre.


Har du modet til life coaching?

Når du læser dette, er du sandsynligvis på udkig efter professionel hjælp til at opnå større trivsel.

Med life coaching lærer du, hvordan du kan fastholde glæden og gribe lykken – i stedet for at lade tilfældigheder styre dit humør.

Life coaching er hjælp til selvhjælp. Det er kun dig selv, der kan finde i mål. Men life coaching kan gøre rejsen nemmere – og kortere.


Er du i tvivl om vejen?

Måske er du i tvivl om, hvilke personlige mål du skal stræbe efter for at finde glæden i dig selv?

Måske ved du, hvor du vil hen, men har svært ved at finde vejen?

Eller måske har du svært ved at finde modet til forandring, fordi din familie, omgangskreds eller praktiske problemer står i vejen for din personlige vækst?


Life coaching hjælper dig i mål.

 For mig handler life coaching om at hjælpe andre til at finde deres livsmod. Modet til at leve livet, som de vil – i bevidstheden om, at den nyfundne glæde vil smitte af på de nærmeste og hjælpe dem til at nå deres livsmål.

Life coaching er også at styrke bevidstheden om, at følelser til en vis grad kan og bør styres, så negative impulser ikke kommer til at regere mennesker.

Som life coach er jeg meget bevidst om, at et menneskes personlige succes kommer indefra, og at ydre succes kun er noget værd, hvis den skaber glæde.

Personlig succes er resultatet af at nå de mål, man har sat sig, fordi man har opnået en dyb selvindsigt – men personlig succes er ikke resultatet af at nå mål, som andre forventer.


Sådan foregår life coaching

Når du første gang kommer til life coaching hos mig, snakker vi om, hvor du lige nu står i dit liv – og hvor du gerne vil hen. Jeg kan guide dig videre, hvis du er i tvivl om, hvilke livsmål du vil sætte dig – og hvilke strategier du skallægge for at nå dine livsmål.

Allerede første gang vi mødes til life coaching, vælger vi en lille opgave, som du forventes at løse til næste coaching møde. Opgaven skal vise dig, at du sagtens kan komme videre mod dit mål – og give dig mod til at tage de første skridt.

Når vi ses næste gang, taler vi om, hvordan det er gået siden sidst.

Fik du løst opgaven som aftalt? Eller opstod der psykiske eller praktiske forhindringer?

Vi taler om, hvordan du kan overvinde de forhindringer for vækst, som du møder i dit liv.

I min dagligdag reflekterer jeg meget over de oplevelser, jeg får som life coach. Det er naturligt for mig at sparre med andre, der arbejder med rådgivning i personlig udvikling.

Hvis du undervejs i dit life coaching-forløb finder ud af, at der er behov for anden professionel hjælp, stiller jeg mit brede faglige netværk til din disposition.

 Jeg kan hjælpe dig videre.


Life coaching – for dig, der vil have forandring NU

Life coaching kræver en ting af dig – nemlig at du er klar til at handle, fordi du vil have forandring NU.

Til gengæld har du ret til store forventninger, når du kommer til coaching hos mig.

 Du kan forvente, at jeg som life coach altid møder dig med respekt og empati. Du kan også forvente, at jeg af respekt for dig vil holde dig fast i din forpligtelse til at skabe den forandring i dit liv, som du har besluttet.

Det betyder, at mange oplever en forbedret trivsel allerede efter de første coachingmøder.

Prøv testen Livshjulet, hvis du gerne vil have svar på, om life coaching kan forbedre dit liv.

Kontakt mig for at bestille tid eller høre mere om life coaching.

Læs mere om andres erfaring og anbefalinger med coaching.

Læs mere om ADHD coaching.

27/05/2012, Peter Friedberg